Over ons

Het bestuur van Salvo bestaat uit de volgende ondernemers;

  • Frans-Peter Baalman (voorzitter) van St. Andreasapotheek Velden
  • Rob Verweij (penningmeester) van Koenen en Co
  • Frans Keunen (secretaris) van Peute Slaapcomfort by Keunen
  • Ankie Spee-Hegger (algemeen) van Makelaardij Ankie!
  • Paula Swinkels (algemeen) van Thanatopraxie Rens de Peijper

Salvo is ontstaan in de tijd dat gemeente Arcen en Velden nog een feit was. Ondernemers in de gemeente hadden behoefte om elkaar op te zoeken en om met elkaar te sparren over het ondernemers bestaan.

Ook na de gemeentelijke samenvoeging met Venlo hebben de Salvo leden behoefte dit voort te zetten.  Er is een sterke binding ontstaan tijdens het tijdperk gemeente Arcen en Velden. De kleinere kernen kunnen krachtig zijn en met name als ze zich samen bundelen.

Het bestuur zorgt ervoor dat de vereniging rijk is aan de activiteiten om het doel van de vereniging na te streven. Het doel van Salvo is om ondernemers van elkaar te laten leren. Met elkaar in gesprek gaan om het eigen netwerk te versterken.

Salvo houdt zich momenteel bezig met belangenbehartiging, informatieavonden voor ondernemers rond actuele thema’s en sinds enige tijd stellen lokale ondernemers zich aan elkaar voor met een bedrijfspresentatie. Ook zijn er regelmatig werkbezoeken bij bedrijven in de regio.
Namens haar leden treedt SALVO naar buiten toe naar externe partijen zoals bijvoorbeeld de gemeente. Horecaondernemer Peter Bouten (Het Wapen van Velden) vertegenwoordigd Salvo in de toeristische commissie van de gemeente Venlo.