Verslag SALVO Voetgolf Open 2016

Zelfs door de regen lieten de aanwezige SALVO leden zich niet tegenhouden om hun beste beentje voor te zetten tijdens de Voetgolf Open 2016.

De regen teisterde Venlo en omgeving maar een lichtpuntje was te vinden op het voormalige Floriade terrein, waar Rob Bouten uit Velden zijn onderneming gevestigd heeft. Zie voetgolfinternational.nl. Een echte aanrader voor diegene die iets wil organiseren voor een bepaald gezelschap. Het was echter slechts een klein lichtpuntje want ook hier zette de regen in. Maar een echte ondernemer laat zich door wat druppels regen niet uit het veld slaan. Dus na een gedegen uitleg van Rob, met plu in de ene hand en een leren voetbal in de andere hand werden de 9 holes meester gemaakt.

Een leuk spel, waarbij de voormalig voetbal “sterren” onder ons zich van hun beste kant wilden laten zien.

Binnen in het clubhuis ontbrak het niet aan een goede inwendige verzorging. Heerlijke soep en Turks brood met diverse lekkernijen werden geserveerd. De afkomst van Rob Bouten uit Velden laat zich raden.
Ondertussen gaf voormalig topvoetballer ir. Guido Budziak van the Great Match een zeer interessante presentatie over een veranderende wereld waar we met zijn allen mee van doen hebben of we nu willen of niet. Kijk voor de aardigheid eens op zijn website guidonline.nl.

Al met al een zeer geslaagd evenement van ondernemersvereniging SALVO. Wij hopen u bij een volgend evenement weer te mogen begroeten.

Ook de reeds eerder gevallen regen vormde een hindernis…

De verrichtingen werden nauwgezet in de gaten gehouden…

Presentatie ir. Guido Budziak